کوپلر پیچی
وصله مکانیکی یا کوپلر میلگرد، نوعی قطعه فولادی است که میلگردها را به یکدیگر متصل می کند. این قطعات کاربردهای زیادی در آرماتوربندی و اجرای پروژه های ساختمانی دارد. هر چند روش های زیادی برای اتصالات میلگرد ها ارائه شده است اما اجرای کوپلر به دلیل ایجاد نوعی اتصال مقاوم و قابل اطمینان جایگاه ویژه ای در نزد کارفرمایان و مهندسان ساخت و ساز دارد. به نحوی که روش اتصالات مکانیکی جایگزین اورلپ و روش های قدیمی اتصال میلگرد ها شده است. یکی از انواع وصله اتکایی میلگرد یا کوپلرها، کوپلر پیچی است که کاربرد ویژه ای در اجرای سازه و آرماتور بندی شبکه دارد.در ساخت پروژه های عمرانی مواقعی پیش می آید که طول آرماتور کوتاه است و از طرفی امکان اتصال آرماتورها از طریق رزوه امکان پذیر نیست. در چنین شرایطی از کوپلر پیچی برای اتصالات میلگردها استفاده می شود. کوپلر پیچی دو نوع رایج در بازار اتصالات مکانیکی میلگرد دارد؛ نوع اول کوپلر پیچی نیاز به ایجاد رزوه در محل اتصال یا چرخاندن در درون کوپلر ندارد. در واقع زمانی که آرماتور درون کوپلر قرار میگیرد به وسیله دندانههای کوپر پیچی، فرآیند اتصال انجام می شود. در نهایت پیچ های مخروطی بر روی بدنه کوپلر به وسیله آچار های مخصوص محکم می گردد.نوع دیگری از کوپلر پیچی که در بازار اتصالات مکانیکی موجود است برای شرایطی استفاده میشود که امکان رزوه کردن قسمتی از محل اتصال در کوپلر پیچی موجود باشد. در واقع به وسیله این روش آرماتورها به کمک پیچ های مخصوص به یکدیگر متصل می شوند.کوپلر پیچی در سازه هایی که ارتفاع زیادی دارند نقش مهمی بر عهده دارد. همچنین در دیوار های دیافراگمی که ارتفاعی تا حدود ۴۰ متر دارند از کوپلر پیچی برای اتصال میلگرد ها استفاده می شود. این کوپلرها هزینههای ساخت و ساز را کاهش می دهد.
انواع مختلف کوپلر پیچی برای انتقال بار به نوع بتن وابسته نیستند. به همین جهت اجرای کوپلر باعث یکپارچگی در سازه و حفظ شرایط توازن آن می شود. در واقع کوپلر پیچی با ایجاد پیوستگی در مسیر بار آرماتور به سازه استحکام بیشتری می دهد. بنابراین در شرایط بحرانی مانند لرزه های غیرطبیعی یا زمینلرزه و حوادث طبیعی استفاده از کوپلرهای پیچی به دلیل تحمل فشار زیاد به حفظ استحکام سازه کمک شایانی میکند.افزایش سرعت اجرای سازه های بتنی، افزایش اطمینان کار، جلوگیری از ازدحام اتصالات میلگرد، ایجاد یکپارچگی در اتصالات مکانیکی در سازه های مختلف، جایگزین مناسب روشسنتی اورلپ، کاهش ابعاد ستون و در نتیجه صرفه اقتصادی ازمهم ترین مزایای استفاده از کوپلر پیچی می باشد.به طور کلی از کوپلر پیچی بیشتر در پروژههایی استفاده می شود که به تعداد زیادی اتصال دهنده نیاز دارد. این وصله مکانیکی در سازه صنایع مختلف مانند صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، در تونل های طویل، مترو ها، صنعت سدسازی و غیره نیز کاربرد گسترده ای دارد.
نحوه اجرای کوپلر پیچی
برای اتصال کوپر پیچی، ابتدا باید میلگرد را در دو طرف کوپلر قرار دهید. هنگام قرارداد دادن میلگرد در درون کوپلر آجدار باید آج های آن را تا حد معمول کوتاه کرد. وقتی میلگرد را درون کوپلر قرار می دهید مطمئن شوید که میلگرد با کوپلر به اندازه کافی در تماس باشد. سپس میلگرد را تا وسط کوپلر وارد فضای داخلی کوپلر نمایید. سپس پیچ های قفل شونده بر روی سطح کوپلر پیچی را محکم کنید. قسمت انتهایی میلگرد دوم را از سمت دیگر کوپلر وارد کنید. وقتی از تراز بودن میلگردها مطمئن شدید پیچ های این قسمت را نیز سفت کنید.
تولید کوپلر پیچی در شاهکاراندیش
کوپلر پیچی علاوه بر این که نوعی اتصال کامل و یکپارچه در آرماتورها ایجاد میکند به عنوان یکی از کوچکترین اتصال دهنده ها در سازه های بتنی و صنعت ساختمان سازی نیز شناخته شده است. در شاهکاراندیش کوپلر، انواع کوپلرهای پیچی بر اساس اندازه آرماتور در سایز و ابعاد مختلفی تولید می شود. همچنین امکان تولیدکوپلر پیچی به صورت سفارشی با طول و گام درخواستی مشتریان محترم در اقصی نقاط ایران در این شرکت فراهم شده است. تولید کوپلر استاندارد میانی، کوپلر انتهایی، کوپلرجوشی، کوپلر چپ و راست میانی و… از دیگر فعالیت های عمده شاهکاراندیش یا آتیه سازان پدیده خاورمیانه می باشد. لازم به ذکر است کلیه فرآیند های تولید قطعات و دستگاه های رزوه زنی با به روزترین تجهیزات و در بالاترین سطح کیفیت انجام می شود. هم اکنون واحد خدمات فروش اتصالات مکانیکی در سایت شاهکاراندیش در حال سرویس دهی به مشتریان محترم در اقصی نقاط ایران می باشد.جهت استعلام قیمت کوپلر میلگرد یا قیمت کوپلر پیچی و… می توانید با کارشناسان واحد فروش شاهکاراندیش تماس بگیرید و از راهنمایی های لازم بهره مند شوند.